V Zobnem laboratoriju, ki je dostopen na www.zobni-laboratorij.si, je ena naših glavnih prioritet zasebnost obiskovalcev. Ta dokument o politiki zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih Zobni laboratorij zbira in beleži, in kako jih uporabljamo.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o našem pravilniku o zasebnosti, ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne aktivnosti in velja za obiskovalce našega spletnega mesta glede na informacije, ki so jih delili in/ali zbirali v Zobnem laboratoriju. Ta pravilnik ne velja za nobene podatke, zbrane brez povezave ali prek kanalov, ki niso ta spletna stran.

Soglasje

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našo politiko zasebnosti in se strinjate z njenimi pogoji.

Podatki, ki jih zbiramo

Osebni podatki, ki jih morate posredovati, in razlogi, zakaj jih morate posredovati, vam bodo pojasnjeni, ko vas bomo prosili, da posredujete svoje osebne podatke.

Če stopite v stik z nami neposredno, lahko prejmemo dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka, vsebina sporočila in/ali prilog, ki nam jih lahko pošljete, ter vse druge informacije, ki jih lahko posredujete.

Ko se registrirate za račun, bomo morda zahtevali vaše kontaktne podatke, vključno z elementi, kot so ime, ime podjetja, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka.

Kako uporabljamo vaše podatke

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo na različne načine, vključno z:

  • Zagotavljanje, upravljanje in vzdrževanje naše spletne strani
  • Izboljšajte, prilagodite in razširite naše spletno mesto
  • Razumeti in analizirati, kako uporabljate našo spletno stran
  • Razvijte nove izdelke, storitve, lastnosti in funkcionalnosti
  • Komuniciramo z vami, neposredno ali prek enega od naših partnerjev, vključno s storitvami za stranke, da vam zagotovimo posodobitve in druge informacije v zvezi s spletnim mestom ter za namene trženja in promocije.
  • Pošiljanje e-pošte
  • Poiščite in preprečite goljufije

Dnevniške datoteke

Zobni laboratorij sledi standardnemu postopku uporabe dnevniških datotek. Te datoteke beležijo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. To počnejo vsa podjetja za gostovanje in so del analitike storitev gostovanja. Podatki, ki jih zbirajo dnevniške datoteke, vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datumski in časovni žig, napotitvene/izhodne strani in morda število klikov. Ti niso povezani z nobenimi informacijami, ki omogočajo osebno identifikacijo. Namen informacij je analiza trendov, upravljanje spletnega mesta, sledenje gibanja uporabnikov na spletnem mestu in zbiranje demografskih podatkov.

Piškotki in spletni svetilniki

Kot vse druge spletne strani tudi Zobni laboratorij uporablja “piškotke”. Ti piškotki se uporabljajo za shranjevanje informacij, vključno z nastavitvami obiskovalcev in stranmi na spletnem mestu, do katerih je obiskovalec dostopal ali jih obiskal. Informacije se uporabljajo za optimizacijo uporabniške izkušnje s prilagajanjem vsebine naše spletne strani glede na vrsto brskalnika obiskovalcev in/ali druge podatke.

Pravilniki o zasebnosti oglaševalskih partnerjev

Na tem seznamu lahko najdete pravilnik o zasebnosti za vsakega od oglaševalskih partnerjev Zobnega laboratorija.

Oglaševalski strežniki ali oglaševalska omrežja tretjih oseb uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, ki se pojavljajo v Zobnem laboratoriju in so poslane neposredno v brskalnik uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš naslov IP. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in/ali za prilagajanje oglaševalske vsebine, ki jo vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da Zobni laboratorij nima dostopa ali nadzora nad temi piškotki, ki jih uporabljajo tretji oglaševalci.

Politike zasebnosti tretjih oseb

Politika zasebnosti Zobnega laboratorija ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da si za podrobnejše informacije ogledate ustrezne pravilnike o zasebnosti teh oglasnih strežnikov tretjih oseb. Vključuje lahko njihove prakse in navodila o tem, kako zavrniti nekatere možnosti.

Piškotke lahko onemogočite prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite izvedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov s posebnimi spletnimi brskalniki, jih najdete na ustreznih spletnih mestih brskalnikov.

Pravice do zasebnosti CCPA (ne prodajaj mojih osebnih podatkov)

Po CCPA imajo potrošniki v Kaliforniji med drugimi pravicami pravico do:

Zahtevajte, da podjetje, ki zbira osebne podatke potrošnikov, razkrije kategorije in posebne dele osebnih podatkov, ki jih je podjetje zbralo o potrošnikih.

Zahtevajte, da podjetje izbriše vse osebne podatke o potrošniku, ki jih je podjetje zbralo.

Zahtevajte, da podjetje, ki prodaja osebne podatke potrošnika, ne prodaja osebnih podatkov potrošnika.

Če vložite zahtevo, imamo en mesec časa, da vam odgovorimo. Če želite uveljavljati katero od teh pravic, nas kontaktirajte.

GDPR Pravice do varstva podatkov

Radi bi se prepričali, da ste v celoti seznanjeni z vsemi svojimi pravicami do varstva podatkov. Vsak uporabnik je upravičen do:

Pravica do dostopa – imate pravico zahtevati kopije svojih osebnih podatkov. Za to storitev vam lahko zaračunamo majhno nadomestilo.

Pravica do popravka – pravico imate zahtevati, da popravimo vse informacije, za katere menite, da so netočne. Prav tako imate pravico zahtevati, da dopolnimo podatke, za katere menite, da so nepopolni.

Pravica do izbrisa – pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da izbrišemo vaše osebne podatke.

Pravica do omejitve obdelave – pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov.

Pravica do ugovora obdelavi – pod določenimi pogoji imate pravico do ugovora naši obdelavi vaših osebnih podatkov.

Pravica do prenosljivosti podatkov – pravico imate zahtevati, da pod določenimi pogoji prenesemo podatke, ki smo jih zbrali, drugi organizaciji ali neposredno vam.

Če vložite zahtevo, imamo en mesec časa, da vam odgovorimo. Če želite uveljavljati katero od teh pravic, nas kontaktirajte.

Informacije za otroke

Druga prednostna naloga je dodajanje zaščite otrok med uporabo interneta. Starše in skrbnike spodbujamo k opazovanju, sodelovanju in/ali spremljanju in usmerjanju njihove spletne dejavnosti.

Zobni laboratorij zavestno ne zbira nobenih osebnih podatkov od otrok, mlajših od 13 let. Če menite, da je vaš otrok posredoval tovrstne podatke na naši spletni strani, vam toplo priporočamo, da nas nemudoma kontaktirate, mi pa se bomo po svojih najboljših močeh trudili nemudoma odstraniti take podatke iz naših evidenc.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Naš pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo. Zato vam svetujemo, da občasno pregledate to stran za morebitne spremembe. O vseh spremembah vas bomo obvestili z objavo novega pravilnika o zasebnosti na tej strani. Te spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene na tej strani.

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja ali predloge glede našega pravilnika o zasebnosti, se obrnite na nas.